head_banner

Keuntungan saka Unit-Load Sistem panyimpenan lan pengambilan otomatis (AS/RS)

Panyimpenan Kapadhetan Dhuwur: Mesin Panyimpenan & Pengambilan (SRM) kanthi cepet mindhah beban nganti 1,800 kilogram mlebu lan metu saka struktur rak sing aman sing dhuwure bisa luwih saka 42 meter.Kanthi opsi panyimpenan satelit tunggal, dobel, lan multi-jero, sistem HRD Unit-Load AS/RS nawakake pemanfaatan ruang sing luar biasa ing lingkungan sekitar, adhem, utawa beku.
image1
Akses Cepet karo Tenaga Kerja Minimal: Kanthi macem-macem pilihan kanggo mindhah siji utawa pirang-pirang beban ing siklus siji, HRD SRM bisa entuk tingkat throughput nganti 60 beban ing / metu saben jam.Piranti lunak lan kontrol sing cerdas ngidini sistem kasebut bisa digunakake tanpa pengawasan saben jam.
image2
Efisien, Akurat, Bisa Dipercaya: Sistem HRD Unit-Load AS/RS beroperasi ing lingkungan "mati" sing efisien.Padha dirancang kanggo aplikasi kritis misi kanggo njamin pangopènan gampang lan uptime maksimum.Teknologi kontrol paling anyar njamin efisiensi lan akurasi sing dhuwur.
image3
www.hrdasrs.com


Wektu kirim: Apr-05-2022